Yayın Tipi
|
Yayın Adı
|
Çıkış Tarihi
|
Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler
|
Kişisel Gelişim Yönelimi Ölçeği-II’nin Türkçe’ye uyarlanması ve psikometrik özelliklerinin incelenmesi. Düşünen Adam: Psikiyatri ve Nörolojik Bilimler Dergisi. Basımda
|
2013
|
Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler
|
Premarital sex, social support, submissive behaviors, and loneliness among Turkish university students. International Journal for the Advancement of Counselling, 34(3), 259-267.
|
2012
|
|
Help-seeking attitudes of university students: The role of personality traits and demographic factors. South African Journal of Psychology, 41 (3), 328-338.
|
2011
|
|
Social support and optimism as predictors of life satisfaction of college students. International Journal for the Advancement of Counselling, 33(2), 79-87.
|
2011
|
|
A study on multidimensional relationships. Eğitim Araştırmaları-Eurasian Journal of Educational Research, 41, 37-53.
|
2010
|
Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceeedins) basılan bildiriler.
|
Counseling needs of educational sciences students at the Ankara University, Procedia-Social and Behavioral Sciences, 2(2), 1520-1526.
|
2010
|
|
Evlilik öncesi çift eğitimi üzerine bir derleme çalışması. Kriz Dergisi, 17(3), 9-22.
|
2009
|
|
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Dergisi’nde yayınlanan makalelerin çeşitli özellikler açısından incelenmesi. Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Dergisi, 4(31), 80-87.
|
2009
|
|
Academic achievement, perfectionism and social support as predictors of test anxiety. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 34, 287-296.
|
2008
|
|
Ailelerinden algıladıkları destek düzeyleri farklı lise öğrencilerinin saldırganlık düzeyleri. Eğitim Araştırmaları-Eurasian Journal of Educational Research), 7(26), 209-220.
|
2007
|
|
Psikolojik Danışma ve Rehberlik’te etik. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 14, 99-107.
|
2007
|
|
21. yüzyılda psikolojik danışman. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dergisi, 39 (1), 117-133.
|
2006
|
|
Candan Erçetin’in seslendirdiği şarkıların Gestalt Terapi açısından değerlendirilmesi. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Dergisi, 20, 1-10.
|
2006
|
|
Kısa süreli bir oryantasyon programı denemesi: Öğrencilerin uyum düzeyleri ve programa ilişkin görüşleri. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dergisi, 39 (2), 217-233.
|
2006
|