Yayın Tipi
|
Yayın Adı
|
Çıkış Tarihi
|
Diğer yayınlar
|
İlköğretim hayat Bilgisi Öğretimi ve Öğretmen Elkitabı (Editör), Pegem yayınları, Ankara
|
2011
|
Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceeedins) basılan bildiriler.
|
An investigation of school burnout among Turkish student, World Conference on Learning, Teaching and Administration, The American University in Cairo, Egypt.
|
2010
|
Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceeedins) basılan bildiriler.
|
Çalışanların psikolojik ve sosyal durumlarının iş kazalarına etkileri: Kazaya eğilimlilik ve tedbirsiz davranma, TEDAŞ Uluslararası İş Güvenliği Sempozyumu, Antalya.
|
2010
|
|
Design and development of infinited blue project 9th-12th grades modular program, Procedia Social and Behavioral Sciences
|
2010
|
Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler
|
Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu olan çocuklara bilişsel yaklaşıma dayalı kişilerarası sorun çözme eğitiminin katkıları, TAF Prev Med Bull.
|
2010
|
Diğer yayınlar
|
Sosyal yardım algısı ve yoksulluk kültürü
|
2010
|
|
Project of improving tax awareness of primary school children, International Conference on Primary Education, Hong Kong.
|
2009
|
Diğer yayınlar
|
Toplum Özürlülüğü Nasıl Anlıyor?
|
2009
|
|
Sınırsız mavi öğretim modülünün psikolojik temelleri ve ilköğretim programlarıyla ilişkisi, 2. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, Kuşadası.
|
2008
|
Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler
|
Okul tahripçiliğine ilişkin ideolojik yönelimler ölçeği, 1. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Kongresi, Ankara.
|
2008
|
Diğer yayınlar
|
Güvenli okul ve okullarımızın işlevselliği
|
2008
|
Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler
|
Okullarda şiddet ve alınabilecek önlemler
|
2006
|
Diğer yayınlar
|
Türkiye'de eğitim psikolojisi: Dünü, bugünü ve yarını.
|
2006
|
|
İlköğretim programlarında yeni yaklaşımlar: Hayat Bilgisi
|
2004
|
Diğer yayınlar
|
Piyango ve Çocuk
|
2004
|
Diğer yayınlar
|
Ailede çatışma çözme eğitimi
|
2002
|
|
Ankara ilindeki futbol hakemlerinin hakemlik seviyelerine göre sürekli kaygı durumlarının incelenmesi, 2. Uluslararası Spor Psikolojisi Sempozyumu, İzmir.
|
2001
|
|
Psikolojide Türkçe Terimler
|
2001
|
|
Bir kişilik özelliği olarak yılmazlık, 1. Ulusal Çocuk ve Suç Sempozyumu. Nedenler ve Önleme Çalışmaları, Ankara.
|
2001
|
Diğer yayınlar
|
Kişilerarası sorun çözme becerileri ve eğitimi, Nobel Yayınevi, Ankara.
|
2001
|
Diğer yayınlar
|
Güdülenme kuramları ve öğrenmeye güdülenme
|
2001
|
|
Tahripçilik (Vandalizm): Düşük yoğunluklu bir sapma
|
2000
|
Diğer yayınlar
|
Sosyal Psikoloji
|
2000
|
|
Çatışma çözme beceriksizliğimizi 21. yüzyıla taşıyacak mıyız?
|
1999
|
|
Ailede ve toplumda çocuğun değeri
|
1998
|
Diğer yayınlar
|
Sınav kaygısı
|
1998
|
Diğer yayınlar
|
Gençlik çağı ve Türkiye'de gençlik
|
1997
|
|
Liselerde şiddet olaylarının psikolojik temelleri, VI. Milli Eğitim Sempozyumu, Kütahya.
|
1996
|
|
İlkokul 4. sınıf öğrencilerinin okulla ilgili algıları, 3.1. Ulusal Çocuk Kültürü Kongresi, Ankara.
|
1996
|
|
Öğretmenlerin okullardaki tahripçilik olgusuna karşı ideolojik yönelimleri, 3. Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi, Bursa.
|
1996
|
|
Üniversitelerde eğitim psikolojisi eğitimi
|
1995
|
|
Sınıf ve okul büyüklüğünün öğrenciler üzerindeki etkisi
|
1995
|
|
Vandalizm (Tahripçilik) veya toplumda çevreye karşı bir manifesto
|
1995
|
|
Yirmibirinci yüzyıl için psikologların eğitimi (Çeviri)
|
1995
|
|
Aileleriyle birlikte ya da yurtlarda yaşayan 5-6 yaşlarındaki çocukların günlük davranışları, Çocuk İstismarının ve İhmalinin Önlenmesi: Birinci Balkanlar, Kafkasya ve Orta Doğu Konferansı, Ankara.
|
1993
|
|
Cumhuriyetin 70. yılında Türk Milli Eğitim Sistemi içinde eğitimde psikolojik hizmetlerin yeri ve karşılaşılan sorunlar
|
1993
|
|
Tahripçilik
|
1993
|
|
Eylem kimlikleme düzeyine yaş, cinsiyet, sosyoekonomik düzey ve okul türünün etkisi
|
1992
|
|
İçerik çözümlemesi
|
1991
|
Diğer yayınlar
|
Yetiştirme Yurtları