Recommended Sources
|
Anonymous, 2009. Hi-Tec Architecture, Daab Press, Cologne.
|
Arslan, M., 2001. BETON Dökümü, Kalıpları, Kusurları, Dayanıklılığı, Atlas yayınevi, İstanbul.
|
Arslan, M., 2015. Yapı Teknolojisi-I, Seçkin Kitabevi, 3. Baskı, Ankara.
|
Arslan, M., 2011. YAPI; Malzeme-Yapım İlkeleri-Maliyet Analizleri, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara.
|
Arslan, M., 2015. Yapı Teknolojisi-II, Seçkin Kitabevi, 3. Baskı, Ankara.
|
Banz, H., 1979. Building Construction Details Practical Drawings, Von Nostrand Reinhold Company, Newyork.
|
Boudon, P., 2015. Mimari Mekan Üzerine, Janus Yayıncılık, İstanbul.
|
Çelebi, G., Gültekin, A. B., Harputlugil, G., Bedir, M. ve Tereci, A., 2008. Yapı Çevre İlişkileri, ISBN / ISSN: 978-9944-89-645-0, Çizgi Basım Yayın Ltd. Şti., İstanbul.
|
Fischer, G., 2015. Mimarlık ve Dil, Daimon Yayıncılık, İstanbul.
|
Gültekin, A. B., Yavaşbatmaz, S., 2013. Sustainable Tall Building Design: Evaluation of LEED Certificated Tall Buildings, LAP Lambert Academic Publishing, ISBN: 978-3-659-36665-9, Saarbrücken - Germany.
|
Harrison C. B., 1992. Problems in Roofing Design, Butterworth Architecture, London.
|
Kicklihter, C. E., 1977. Modern masonry, The goodheart-Villcox Company İnc., İllions.
|
Kollektif, 2016. Yapı ve Bina Bilgisi Seti 1 (Çağdaş Konut Mimarisinden Detaylar, Çizimlerle Bina Yapım Rehberi, Adım Adım Taşıyıcı Sistemler, Çizimlerle Taşıyıcı Sistemler, Otopark Tasarımı - Planlama İlkeleri – Projeler Binalar Nasıl Okunur? Resimli Bina Okuma Rehberi), Yapı Endüstri Merkezi Yayınları, İstanbul.
|
Kollektif, 2016. Yapı ve Bina Bilgisi Seti 2 (Mimarlık Biçim, Mekân ve Düzen, Çağdaş Konut Mimarisinden Detaylar Ansiklopedisi, Mimarlık Teknolojisine Giriş, Adım Adım Yapı Malzemeleri, Biçimin İşlevi), Yapı Endüstri Merkezi Yayınları, İstanbul.
|
Mann, A. P., 1989. Illustrated Residential and Commercial Construction, Prentice Hall Englewood Cliffs, New Jersey.
|
Mindham, C. N., 1994. Roof Construction and loft Conversion, Blackwell Scientific Publications, London.
|
Muller, W., 2012. Mimarlık Atlası 1, Yapı Endüstri Merkezi Yayınları, İstanbul.
|
Muller, W., 2012. Mimarlık Atlası 2, Yapı Endüstri Merkezi Yayınları, İstanbul.
|
Osbourn, D., 1991. Intruduction To Building, Mitchell, London, 1991.
|